Verwarm de oven voor op 225°C.
Kook de spinazie 5 minuten met 2 eetlepels boter en zout en
laat uitlekken.
Smelt 3 eetlepels boter, voeg de bloem toe en bak die al
roerend zachtjes 2 minuten.
Roer er de mosterd, zout en in delen de melk door en laat 10
minuten zachtjes koken.
Laat het iets afkoelen en roer er de mayonaise, zout, peper en
het citroensap door.
Meng de helft van de saus door de spinazie en schep de groente
in een ovenschaal.
Verdeel de tonijn erover en schenk er de rest van de saus
over.
Dek af met het broodkruim en verdeel er 1 eetlepel boter in
kleine klontjes over.
Bak het gerecht 30 minuten in het midden van de oven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |